De beste babyfoons

Mijn vriendin is nu ruin 6 maanden zwanger. We waren natuurlijk erg gelukkig toen we het nieuws hoorden. En ik heb altijd al vader willen zijn. Maar ik merkt de laatste tijd iets aan mezelf wat mij zeer tegenvalt, maar ook niet meer kan ontkennen. Ik heb er totaal geen enthousiasme meer voor. Ik hou van mijn vriendin, maar ze is niet meer de persoon waar ik 4 jaar geleden verliefd op werd, en het kind is nog niet eens geboren. Elke keer dat we over de zwangerschap praten, over wat ik denk wat we moeten doen en wat zij vind, en over het opvoeden van ons kind krijgen we slaande ruzie. Het zijn niet alleen de hormonen, maar ook een fundamenteel verschil in inzicht. over zwangerschap, geboorte en opvoeding. Als ik dit geweten had was ik er niet aan begonnen denk ik. Voel alsof ik muurvast zit. Is dit normaal?

Top 4 Babyfoons van dit moment:

1.  Alecto DBX-85 ECO Babyfoon

2.  Alecto DBX-82 Babyfoon

3. BeeldBabyfoon Alecto DVM70 Observatiesysteem

4.  Beurer Janosch JBY92 Armband Babyfoon

Je weet natuurlijk als vrouw dat als je zwanger bent je niet alleen de lusten hebt, maar ook de lasten. En de nodige lichamelijke problemen waren natuurlijk geen  verassing. Maar van een daarvan heb ik toch wel heel erg last. Dit klinkt misschien een beetje belachelijk en ik vind het ook wel gênant, maak ik verga van de pijn van de aambeien. En omdat ik zittend werk doe is het soms gewoon niet uit te houden. Ik heb van de dokter lidocaine-crème gekregen, het sterkste wat ze mij wilde voorschrijven, maar het helpt bij mij niet of nauwelijks. Ook tips om Internet zoals een ijs kompres helpt niet of niet lang genoeg. Ik weet dat het allemaal maar tijdelijk is, maar het is gewoon erg vervelend. Meer dan bij de gemiddelde zwangere vrouw denk ik. Ik ben op zoek naar tips die mij kunnen helpen om de aambeien of de pijn eraf een stuk minder te laten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *