De beste tips tegen muggen: muggen verjagen

Heb jij goede tips tegen muggen nodig? Wie niet eigenlijk? Muggen zijn vervelende beestjes die hele vakanties voor je kunnen verpesten, maar ook gewoon thuis zijn ze buitengewoon irritant. Jij hebt dus muggen tips nodig, gelukkig hebben wij de beste tips tegen muggen voor het muggen verjagen verzameld. Lees dus snel verder om erachter te komen welke muggen tips allemaal goed werken tegen muggen.

Een muggenlamp kopen

Een van de eerste tips tegen muggen is de muggenlamp. De muggenlamp is bewezen een van de meest effectieve middelen tegen muggen. Het principe werkt vrij simpel. Een muggenlamp zendt blauw Uv-licht en eventuele nog CO2 uit. Muggen komen op het blauwe Uv-licht af en op de CO2 aangezien ze gewoonlijk op CO2 afkomen op hun prooien te vinden. Wanneer ze te dicht in de buurt van de lamp komen worden ze naar binnen gezogen waar ze zullen sterven. Simpel en erg effectief, geen enkele mug zal meer levend uit jullie huis komen.

tips tegen muggen

Draag deodorant en houd jezelf schoon

Muggen komen niet alleen op CO2 af maar ook op lichaamsgeuren en dan vooral zweetlucht. Probeer jezelf dus zoveel mogelijk schoon te houden en draag deo om een zweetlucht te voorkomen. Wanneer jij niet zweterig ruikt hebt je al een stuk minder kans om gestoken te worden. Als bonus zou je een beetje citronellaolie kunnen opsmeren, dan willen muggen helemaal niet meer bij je in de buurt komen.

Draag een dun laagje kleding

Wanneer het erg warm is draag je het liefst zo min mogelijk kleding, maar misschien moet je het toch maar eens overwegen. Het kan je namelijk een hoop muggenbulten en dus onnodige jeuk schelen wanneer je toch een dun laagje kleding aantrekt. Met een dun laagje kleding maak je het de muggen overigens niet onmogelijk om jou te steken, maar het wordt in ieder geval een stuk lastiger.

Insecticide tegen muggen

Insecticide is geen onschuldig spul en moet je dus ook niet onderschatten als manier van het muggen verjagen. Het is namelijk ook giftig voor mensen en kun je dus beter niet binnenshuis gebruiken, maar wanneer je er een mug mee onderspuit zal deze op slag dood zijn. Het kan wel behulpzaam zijn wanneer er een zwerm muggen zich in jouw tuin begeeft, maar anders is het misschien niet de beste manier die er is.

Met deze muggen tips, of een combinatie van deze tips, zal jij deze zomer geen last meer hebben van muggen en die vervelende muggenbulten. Wacht dus ook niet langer en onderneem vandaag nog actie. Je zou kunnen beginnen met een muggenlamp kopen om de meeste overlast in huis te verminderen. Wanneer je op tijd voorzorgsmaatregelen neemt zal je ook geen last hebben van muggen en uiteindelijk toch nog met muggenbulten opgescheept zitten. Niks is dan ook vervelender dan tientallen muggenbulten waar je eigenlijk niet aan mag krabben. Voorkom dit en neem vandaag actie tegen de muggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *