Paleo dieet tips

Paleo

Paleo is gebaseerd op hoe wij vroeger aten. Hoe wij eigenlijk voedsel tot ons namen voordat de voorverpakte industrie ons naar overgewicht heeft geleid. In de oertijd hadden we geen last van overgewicht en waren we gezond. Paleo kan je helpen weer terug te gaan naar een gezond en fit bestaan.

Het is eigenlijk heel simpel en er is geen speld tussen te krijgen als we kijken naar de beginselen en de gedachtegang van de visie van Paleo. Het gaat er vooral om dat we veel groente, fruit, vis en noten tot ons nemen waardoor er veel gezonde voedingsstoffen door ons lijf worden opgenomen.

Van alle toegevoegde suikers die we dagelijks te verwerken krijgen worden we moe en lusteloos. Waarschijnlijk herkend iedereen zich in dit slappe futloze gevoel wat je zomaar kan overvallen. Mocht je hier ook iets aan willen doen en weet fit en gefocust door het leven willen gaan dan is het paleo dieet een uitermate geschikte keuze om jezelf te resetten en weer goed te voelen.

Op de website van Stayhealthy kan je er alles over vinden en kun je je laten informeren  over hoe je dit het best aanpakt. Geen gesnaai meer naar voorverpakt voedsel zonder voedingswaarde, maar een weloverwogen dieet over voedingsschema waar je je beter door gaat voelen.

Er zijn heel veel mensen super enthousiast geworden tijdens het volgen van Paleo. Het is in het begin echt wel een afkickproces, maar eenmaal gewend wil je niet anders meer. Je lichaam past zich aan aan het nieuwe patroon en zal de slechte suikers ook niet meer missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *