Welke soorten pennen kies jij als promotieartikel?

Welke soorten pennen kies jij als promotieartikel?

Pennen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen uit dure luxe pennen, zeer goedkope pennen om weg te geven, diverse potloden of markers met eigen bedrukking.

Kies voor de goedkope pennen tijdens beurzen of evenementen

Goedkope pennen zijn ideaal om in grote oplagen vast te leggen en aan zoveel mogelijk mensen weg te geven. De goedkope pennen zijn functioneel en worden ook daadwerkelijk gebruikt door de mensen wat weer een groot voordeel is om naamsbekendheid op te bouwen. Goedkope pennen hoeven overigens niet alleen simpele plastic pennen te zijn, er zijn diverse metalen pennen met rubberen grip die voor nog geen 40 cent per stuk vastgelegd kunnen worden. U kunt overigens een zeer goede indruk maken op potentiele klanten door uw pennen te voorzien van gravure i.p.v. bedrukking.

Luxe pennen voor zakenrelaties

Luxe pennen maken een uitstekende indruk op uw zakenrelaties. Geef uw zakenrelaties een echte parker pen! Laat uw pennen graveren met uw bedrijfslogo en maak indruk. Ook luxe pennen verschillen in kwaliteit en prijs. De meest bekende luxe pennensets zijn van Parker, Kingswoord, Priceton of Livorno. Iedere luxe pen wordt voorzien van een luxe houder. Ook de houders kunnen voorzien worden van bedrukking.

Potloden en markers

Net zoals de pennen zijn de potloden en markers promotieartikelen die men dagelijks vaak gebruikt. De promotieartikelen belanden niet in een hoekje maar op een bureau. Markers zijn overigens in diverse uiteenlopende vormen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een marker in de vorm van een handje, in de vorm van een bloem, ster of een driehoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *