Z8 is een high end merk voor onze kleintjes

Z8 spreek je uit als zacht en is een high end merk voor onze kleintjes. De naam zegt het al, het zijn voornamelijk heerlijk zachte items die de show stelen in de collectie. Het merk is ooit begonnen met basic t-shirtjes, maar is al snel uitgegroeid tot het meest verkochte kinderkleding merk in ieder geval in Nederland. Veel moeder lopen weg met dit merk en zijn zeer te spreken over de uitstraling. De kwaliteit is ook dermate goed dat ook de broertjes en zusjes nog volop kunnen doordragen. De kindjes kunnen perfect gekleed worden in de comfortabele stoffen en er fantastisch uitzien zonder dat de kleding knelt of dat er moet worden opgepast met spelen. De kleding is onverwoestbaar en gaat erg lang mee.

De collectie van Z8 heeft nog steeds een basic uitstraling waardoor je alle items kan combineren. Zelfs items uit diverse verschillende collecties en seizoenen passen prima bij elkaar. Omdat de kinderkleding van Z8 zo tijdloos is kan het ook jaren worden doorgedragen. De kindjes lopen nooit voor gek, omdat je de plank niet kan misslaan. Ook kan de collectie van Z8 gecombineerd worden met andere merken, al zal je zien dat als een moeder eenmaal heeft gekozen voor dit merk niet vaak voor deze mogelijkheid wordt gekozen.

We zien ook dat de opa’s en oma’s het merk hebben ontdekt en graag kinder kleding aanschaffen voor hun kleinkinderen voornamelijk omdat de kleding zo zacht en comfortabel is. Voor de echte kleintjes is deze kwaliteit natuurlijk onontbeerlijk, maar ook voor de iets grotere kinderen is het gewoon heel fijn spelen. Daarnaast zijn opa’s en oma’s vaak nog meer op kwaliteit gesteld dan de ouders zelf.

Z8 is een merk, mocht je het nog niet hebben ontdekt, dat echt de moeite waard is om te proberen, maar wees gewaarschuwd, je raakt verslaafd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *